Farvel til Jorsal

450 gæster tog fredag afsked i Teutonersalen med Finn Jorsal som rektor for Thisted Gymnasium og HF

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

THISTED:Fredagens farvelparty for nu tidligere rektor Finn Jorsal viste med al tydelighed, at det ikke kun var en rektor, der efter 19 år og nu 65 år har valgt at stoppe.

Festlighederne viste, at her var en person, som i 1993 kom til Thisted, og som på 19 år i den grad har været med til at sætte markante fingeraftryk i Thisted.

Finn Jorsals hektiske aktivitetsniveau blev afsluttet med opførelsen af Teutonersalen, der meget passende lagde lokale til de mange gæster og 14 talere, som alle kom ind på Finn Jorsal utrættelige virke for gymnasiet, eleverne og kommunen.

Formanden for bestyrelsen for Thisted Gymnasium og HF Birger Hansen var den første på talerstolen, og han åbenbarede et par sandheder.

- Man kan kalde dig et indviklet menneske, med alle de ting, du har viklet dig ind i, men jeg kan sige til dine nye venner i blandt andet Cold Hawaii: I må for guds skyld ikke sætte Finn til manuelt arbejde, - det er han ikke skabt til!

- Jeg vil bare sige tak, men ved også godt, at det er et fattigt ord, sagde han og tilføjede, at han var beæret over de mange smukke ord.

- Men jeg bliver mest glad over den festlige afslutning, lød det fra Finn Jorsal, som sendte en tanke til alle de mennesker, der har været til at hjælpe. Og så sluttede han af med at sige, at lediggang kan være roden til alt ondt, men lediggang kan være guddommelig, hvis man ikke keder sig.

- Og jeg kommer ikke til at kede mig, forsikrede han de 450 gæster.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.