Aalborg

Farvel til Katja

Katja Kjær Rask sagde farvel til Tornhøjskolen

Afdelingsleder Katja Kjær Rask sagde farvel til Tornhøjskolen. Privatfoto

Afdelingsleder Katja Kjær Rask sagde farvel til Tornhøjskolen. Privatfoto

Engageret, entusiastisk, viljestærk, nærværende, og helst i kontrol. Dette var nogle af de beskrivelser, der blev brugt at fortælle om Katja Kjær Rasks betydning for Tornhøjskolen. Sidstnævnte, kontrollen, måtte Katja dog se sig nødsaget til at smide for en stund, da hun sagde farvel til kollegaer og venner efter 10 års tjeneste.

Til afskedsreception bemærkede man, udover den lidt vemodige stemning, også en fælles anerkendelse og respekt for det stykke arbejde Katja har leveret igennem de sidste 10 år.

Katja kom i sin tid til Tornhøjskolen fra København, og begyndte først som lærer og har siden arbejdet sig op til afdelingsleder - en post hun nu bytter ud med titlen, viceskoleleder på Gl. Hasseris Skole. Katja var tydeligvis rørt og måtte da også erkende at beslutningen om at forlade Tornhøjskolen ikke havde været nem:

- Så blev det sidste dag for mig på Tornhøjskolen efter 10 fantastiske år. Det har været 10 år, der har været med til at forme mig som både menneske og leder. Tak til hver og en af jer, der har været med. Vid at jeg rejser med dejlige minder og oplevelser, som jeg ikke ville have været foruden. Der er ingen tvivl om, at Tornhøjskolen og Aalborg Øst altid vil have en særlig plads i mit hjerte. Pas godt på hinanden og skolen, sagde hun.

Der var knald på den nu tidligere afdelingsleder, ofte så meget at hendes nærmeste kollegaer havde svært ved at følge med. Målrettet gik hun til de forskellige opgaver med gåpåmod og fyldt med energi.

Blandt gæsterne var nuværende og tidligere kollegaer, samarbejdspartnere og venner.

Lynge Jakobsen kom forbi med en AaB-trøje som gave, og Katja indvilligede, trods sit tilhørsforhold, at bære trøjen under hele receptionen.

Også byrådsmedlem Nuuradiin Hussein var mødt op med en gave. Nuuraddin har sammen med Katja kæmpet for ungdomsprojekter i Aalborg øst. Katja havde nemlig godt fat i de unge, hun forstår dem, både på godt og på ondt. Og de unge respekterer hende.

Skulle man være i tvivl om Katjas betydning, kunne man blot se på den kø, der under receptionen, opstod da folk skulle sige farvel. Ikke blot farvel til en knalddygtig afdelingsleder, men også til en varm, sympatisk og virkelig vellidt kollega.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.