Farvel til kørekortet i fem år

24-årig bilist taget to gange samme dag med amfetamin og andre stoffer i blodet

Arkivfoto <i>Lars Pauli</i>

Arkivfoto Lars Pauli

AALBORG:Tidlig mandag morgen 13. maj sad en 24-årig mand bag rattet i en bil i Aalborgs midtby, selv om han var så påvirket af amfetamin og andre euforiserende stoffer, at han efterfølgende i byretten tirsdag ikke kunne huske, hvad der var sket eller ikke sket.

En patrulje lagde mærke til bilisten ved fem-tiden om morgenen, først fordi han kørte over for rødt lys i krydset Algade og Boulevarden siden blev betjentenes mistanke til bilisten yderligere styrket af hans slingrende kørsel.

Han blev stoppet, og det viste sig, at han havde 27,62 gram amfetamin på sig, og den 24-årige blev bragt i detentionen med udsigt til en sigtelse for kørsel i påvirket tilstand samt besiddelse af narko.

Taget en gang til

Han blev løsladt senere samme dag, men havde åbenbart ikke fået narkoen ud af blodet, da han samme aften klokken 20 blev stoppet i rundkørslen ved McDonalds i Aabybro, hvor han også var i besiddelse af 1,9 gram hash.

Tirsdag takserede byretten i Aalborg lovovertrædelserne til 40 dages betinget fængsel med vilkår om tilsyn af Kriminalforsorgen.

Det var første gang, han blev dømt for færdselsforseelserne, og det koster en bøde på 13.000 kroner samt frakendelse af kørekortet i fem år, oplyser anklager Lotte Nielsen.

Den 24-årige overvejer en anke til landsretten.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.