FAST går på Facebook

Fremtidens Akutsygehus i Thisted vil målrette debatten

Lone Lærke Krog
Regionshospital Nordjylland i Thisted har i det seneste år haft svært ved at opretholde den organkirurgiske akutfunktion - på grund af mangel på læger. Det lagde grunden til foreningen FAST. Arkivfoto
10. februar 2017 16:10

THY-MORS: Foreningen FAST opretter lørdag 11. februar Facebook-gruppen "Hold FAST i Akutsygehuset i Thisted", og samtidig laver foreningens formand, Erik Holm, og Tage Leegaard en fælles opfordring på Facebook-siden "Vi støtter Thisted Sygehus" om at gå over på den nye gruppe, der er direkte knyttet op på foreningen og dens hjemmeside.

- Vi håber, at det kan være med til at målrette debatten, siger Erik Holm.

Facebook-gruppen "Vi støtter Thisted Sygehus" har over 13.000 medlemmer og blev oprettet sidste forår, da det blev klart, at regionen ville lukke den organkirurgiske akutfunktion midlertidigt på grund af lægemangel

FAST arbejder for, at driften af sygehuset i Thisted normaliseres via en konstruktiv dialog med alle, der er med til at træffe beslutninger om sygehusets fremtidige drift.

Erik Holm fortæller, at bestyrelsen netop er blevet færdig med en dialogrunde til lokale beslutningstagere, sygehusledelsen og regionsrådsformand Ulla Astman (S), og han håber, at FAST vil blive taget med på råd i forhold til at finde løsninger på lægedækningen i fremtiden.

FAST, der også har en hjemmeside, har cirka 100 medlemmer og lancerer netop nu en kampagne for at få flere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...