Sindal

Fastelavn rundet af med kagebord

Tønde-tæsk i Sindal

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Sindal Skole

SINDAL:Traditionen tro blev der igen holdt fastelavnsfest for de yngste på Sindal Skole. Dette fandt sted fredag 13. februar, og til trods for den uhyggelige og skæbnesvangre dato, så blev det til en festdag uden hverken ulykker eller uheld.

Der var et stort fremmøde af udklædte børn i alverdens kostumer, og allerede inden det havde ringet ind til første time, så summede gangene af højt humør og spænding. Dagen startede med en fælles morgensang, hvor der blev sunget fastelavnssange. Herefter var der paradegang ind i skolens festsal, hvor alle børnene fik mulighed for at kigge en ekstra gang på alle de flotte udklædninger, og langt om længe blev det endelig tid til det, som de fleste havde ventet på og glædet sig til - tøndeslagningen!

Der blev gået til vaflerne, og efter adskillige slag fra både superhelte, riddere, prinsesser, monstre etc., så blev tønderne godt mørbankede. Til sidst måtte de dog give efter, og der kunne krones en kattekonge og dronning for hver klasse. Arrangementet blev afsluttet med et lækkert kagebord bestående af forældrebagte fastelavnsboller. Efterfølgende var der mulighed for at lege videre i udklædningstøjet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.