Fauli øver sig på at danse uden at fjolle

Han er kendt som ham den sjove, men på dansegulvet skal Søren Fauli vise en anden side af sig selv.

Vild med Dans / sæson 13 / program 2 Foto: Scanpix/Martin Sylvest

Vild med Dans / sæson 13 / program 2 Foto: Scanpix/Martin Sylvest

Fredag aften lykkedes det skuespilleren Søren Fauli og danserinden Karina Frimodt at valse sig videre fra omdans i det populære tv-show Vild med dans.

Men i rollen som debut-danser har det ikke kun været hæl og tå-kombinationer, Søren Fauli har skullet lære. Han har nemlig også været nødt til at øve sig på at lægge en del af sit image til siden.

- Det har været enormt inspirerende for mig at skulle prøve at lave en ægte kærlighedshistorie uden pjat, fortæller han om valsen.

- Jeg håber, at folk kan se, at Karina har fået frem i mig, at jeg ikke bare er ham den sjove, siger han.

Omdansen var ekstra hård kost for parret, fordi de allerede ugen før vidste, at de skulle danse mod det par, der i fredags fik lavest score.

- Det var en hård, men god erfaring at stå i omdans. Vi har gået en hel uge med den viden, men jeg synes faktisk, at der har været rigtig meget læring i det, siger Søren Fauli.

Det var designeren Nicholas Nybro og hans partner, Luise Crone Dons, der endte i omdans mod Fauli og Frimodt, og det var også dem, der endte med at ryge ud af programmet.

- Jeg havde så ondt af dem, der røg ud, for de har jo ikke haft muligheden for at fordøje og bearbejde det. Og det er jeg trods alt taknemmelig for, at vi havde haft, fortæller Søren Fauli.

Nu ser han frem mod næste uges dans.

- Vi skal hjem og spidse danseskoene, og så kører vi, siger han.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst