Favoritterne Chelsea og Napoli henter store EL-sejre

Chelsea slog hjemme Dynamo Kiev 3-0, mens Napoli hjemme gav RB Salzburg en øretæve med samme cifre i EL.

En drømmescoring af brasilianske Willian var medvirkende til en 3-0-sejr til Chelsea i det første møde med Dynamo Kiev i ottendedelsfinalen i Europa League.

En drømmescoring af brasilianske Willian var medvirkende til en 3-0-sejr til Chelsea i det første møde med Dynamo Kiev i ottendedelsfinalen i Europa League.

LONDON:En drømmescoring af brasilianske Willian stjal billedet, da Chelsea torsdag aften kom godt i gang med ottendedelsfinalen mod Dynamo Kiev.

Hjemme i London vandt Chelsea det første af to opgør mod ukrainerne i Europa League med 3-0, og specielt Willians scoring i anden halvleg til 2-0 på et direkte frispark var iøjnefaldende.

Mod slutningen sørgede unge Callum Hudson-Odoi for 3-0 med en sikker scoring.

Chelsea havde Andreas Christensen med fra start i opgøret og dominerede, men måtte nøjes med at gå til pause foran 1-0 efter Pedros scoring efter 17 minutter.

Den hurtigere spanier kombinerede i feltet med Olivier Giroud og scorede fra tæt hold, inden Willian og Hudson-Odoi lukkede opgøret.

Dermed har Chelsea et godt udgangspunkt til returkampen i Ukraine, og sejren var også en kærkommen opmuntring til Chelsea-manager Maurizio Sarri.

Italieneren har længe været omgivet af fyringsrygter efter store nederlag i den hjemlige liga til Bournemouth og Manchester City, samt nederlag i Liga Cup-finalen til City.

Inden opgøret fastslog Sarri dog, at han er godt i gang med at planlægge sæsonoptakten til sommer.

Italienske Napoli kom også godt i gang med ottendedelsfinalen mod RB Salzburg, da Napoli hjemme vandt 3-0.

Meget skal derfor gå galt, hvis ikke italienerne klarer sagerne i returkampen og bliver klar til kvartfinalen.

Efter 10 minutter sørgede Arkadiusz Milik for 1-0, da han blev spillet fri og uden besvær rundede Salzburg-keeper Alexander Walke og scorede.

Fabian Ruiz sørgede for 2-0 med sit mål efter 18 minutter, da han afsluttede fra kanten af straffesparksfeltet, og så var det op ad bakke for gæsterne.

Efter en times spil gjorde Jerome junior Onguene det ikke nemmere for Salzburg, da han headede bolden i eget net og Napoli foran 3-0.

Valencia havde danske Daniel Wass på bænken, da FC Krasnodar blev besejret 2-1 i Valencia.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.