Fodbold

FC Barcelona smider point på ferieøen

FC Barcelona er kun fem point foran Atlético Madrid i Primera División efter 1-1 på Gran Canaria.

Lionel Messi kunne pege mod himlen for 23. gang i den spanske liga i denne sæson, da han scorede til 1-0 ude mod Las Palmas. Foto: Reuters/Santiago Ferrero

Lionel Messi kunne pege mod himlen for 23. gang i den spanske liga i denne sæson, da han scorede til 1-0 ude mod Las Palmas. Foto: Reuters/Santiago Ferrero

FC Barcelona viste igen stor slinger i valsen, da det spanske tophold torsdag besøgte ferieøen Gran Canaria og kun fik 1-1 med hjem fra mødet med Las Palmas.

Det er tredje gang i løbet af de seneste fem ligakampe, at Barcelona spiller uafgjort.

De mange uventede pointtab betyder, at mesterskabskampen i Spanien igen er åben, og Atlético Madrid på andenpladsen kun er fem point efter førerholdet.

De to tophold mødes på søndag i Barcelona.

Las Palmas, der ligger tredjesidst i Primera Division, måtte som tilskuerne på stadion bukke hovedet i respekt, da Lionel Messi efter 21 minutter scorede sit ligamål nummer 23 i 26 kampe, da han sendte et frispark fra kanten af feltet op i krogen.

Men straks i anden halvleg kom den forventede Barcelona-sejr ud af kurs, da Jonathan Calleri udlignede på straffespark.

Umiddelbart så det ud til at blive dømt for hånd på bolden, efter den havde taget den ene opstander efter et hjørnespark.

Derudover havde Las Palmas ingen skud inden for målrammen i kampen.

Syv minutter før tid havde Las Palmas dog alletiders mulighed for at komme foran, men den afgørende tværpasning i feltet lå uskarpt, og Barcelona-forsvarer Samuel Umtiti kom imellem.

Derfra belejrede et svagt spillende Barcelona-mandskab det undertippede hjemmeholds felt. Dog uden at komme til åbne chancer. Heller ikke i de seks minutters tillægstid.

Dermed kunne Las Palmas juble over det første point mod FC Barcelona siden marts 2002.

I en anden af torsdagens kampe tog Real Betis imod Real Sociedad, og efter tre kampe på bænken var Riza Durmisi tilbage i startopstillingen for hjemmeholdet. Opgøret sluttede 0-0.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst