FC Hjørring har respekt for Viborgs enmandshær

Det er noget af en udfordring, der venter vendelboernes forsvar fredag aften

Mark Westergaard og FC Hjørring skal fredag aften i aktion mod Viborg FF på udebane.Foto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Mark Westergaard og FC Hjørring skal fredag aften i aktion mod Viborg FF på udebane.Foto: Bente Poder Bente Poder

HJØRRING:Én mand kan ikke vinde en fodboldkamp alene. Den sætning hører man ofte, men Viborg FF’s Thomas Dalgaard er godt i gang med at modbevise påstanden.

Med 13 mål i 10 kampe har han nærmest ene mand skudt Viborg til en aktuel femteplads i 1. division i fodbold forud for aftenens hjemmekamp mod FC Hjørring.

Dårlige minder

Thomas Dalgaard har scoret mere end halvdelen af sit holds mål, og det aftvinger stor respekt hos vendelboernes midterforsvarer Mark Westergaard.

- Jeg har én gang tidligere spillet imod ham, da jeg var i Hobro. Der scorede han også, så der er ingen tvivl om, at det er en mand, som man skal holde meget øje med, fortæller Hjørring-spilleren.

Forsvaret skal forbedres

Mark Westergaard og FC Hjørring formåede i den forgangne weekend at holde nullet og få et point mod AB, men indsatsen skal forbedres i aften.

- Det var dejligt at spille til nul igen, men vi skal ikke give så mange chancer væk som sidst. Forsvarsspillet skal forbedres en tand mere, for det var Karim Zaza, der reddede os senest, erkender forsvareren.

Mads Jessen på andethold

FC Hjørring har alle mand klar til kampen, men der bliver ikke plads til den offensive midtbanespiller Mads Jessen i truppen.
Han skal ned på Jyllandsserie-holdet for at få 90 minutter i benene efter sin lange skades- og sygdomspause.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.