FC Köln sender to spillere i karantæne efter coronatest

Tre personer fra Bundesliga-klubben FC Köln er testet positive for virus, men uden symptomer på Covid-19.

Tre personer fra FC Köln er sendt i hjemmekarantæne i to uger efter at være testet positive for coronavirus. (Arkivfoto).

Tre personer fra FC Köln er sendt i hjemmekarantæne i to uger efter at være testet positive for coronavirus. (Arkivfoto).

KöLN: To spillere fra fodboldklubben FC Köln er testet positiv for coronavirus. Det skriver Bundesliga-klubben på sin hjemmeside fredag aften.

Også en person fra staben omkring holdet er smittet.

Alle er sendt i hjemmekarantæne i 14 dage. Ingen af de tre har symptomer på Covid-19, som virussygdommen hedder.

- Køln vil ikke bekræfte nogen navne af respekt for de berørtes privatliv, står der i meddelelsen.

Klubben fortsætter træningen for at være klar til en eventuel genoptagelse af sæsonen, og yderligere tests for coronavirus vil blive udført som led i Bundesligaens retningslinjer for håndtering af smittefare.

I bedste fald håber klubberne i Bundesligaen at kunne genoptage kampe igen den 9. maj - næste weekend - men regeringen i Berlin har endnu ikke givet grønt lys til det.

Siden den 13. marts har Bundesligaen været suspenderet.

Tyskland har sammenlignet med andre af de store europæiske lande haft forholdsvis få dødsfald relateret til coronapandemien.

6736 er bekræftet døde ifølge en opgørelse fra Johns Hopkins University lørdag morgen. Det svarer til cirka otte personer per 100.000 indbyggere. Nogenlunde samme niveau som i Danmark.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.