FC København kom i sønderjysk modvind

FC København tabte et skridt i mesterskabskampen. Hos Sønderjyske måtte mestrene i strid blæst nøjes med 0-0

FCK-Keeper Johan Wiland i aktion. Foto: Scanpix

FCK-Keeper Johan Wiland i aktion. Foto: Scanpix

HADERSLEV:En stærk vind og et godt kæmpende Sønderjyske-hold satte en lille kæp i hjulet for FC Københavns mesterskabsdrømme. Fredagens superligaopgør i Haderslev endte 0-0.

Og det var et resultat, som ingen af de hold for alvor kan bruge til noget. Sønderjyske bliver hængende under stregen med tre point op til redning, og FC København har i toppen nu syv point op til FC Midtjylland, der spiller søndag.

Sønderjyske kom i bogstaveligste forstand i modvind fra kampens start. En kraftig vind stod lige i ansigtet på hjemmeholdet, og samtidig sad FC København tungt på spillet.

En lidt kedelig og ensidig første halvleg bød på gode muligheder til FCK-frontduoen Igor Vetokele og Rurik Gislason, men Marin Skender spillede en rigtig flot kamp i værternes mål.

I anden halvleg fik Sønderjyske vinden i ryggen, mens FC København viste, at man kan godt kan spille fodbold i modvind. Det gav målchancer i begge ender og en efterhånden ganske underholdende kamp.

I en dramatisk slutfase ramte Sønderjyske overliggeren. Nogen mål kom der dog ikke, og FC København har i 23 opgør i Superligaen endnu ikke tabt mod Sønderjyske, men det er sikkert en ringe trøst for mesterholdet.

FCK-lejren må nu læne sig tilbage og afvente resultatet af topkampen søndag mellem AaB og FC Midtjylland. De to hold er henholdsvis to og syv point foran københavnerne.

Efter en uge med svære kampe mod topholdene FC Midtjylland og FC København kan Sønderjyske igen se frem til et møde med en af rækkens førende hold, når AaB næste weekend kigger forbi Haderslev./ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.