FC Midtjylland udlejer gigant til Vejle

Angriberen Paul Onuachu og forsvareren Sonni Nattestad er blevet lejet ud fra FC Midtjylland til Vejle.

Det nigerianske fyrtårn Paul Onuachu skal i foråret forsøge at lave mål for Vejle Boldklub i landets næstbedste række. Vejlenserne har lejet ham hos Superligaens tophold FC Midtjylland.

Det bekræfter FC Midtjylland på klubbens hjemmeside.

Den 201 centimeter høje angriber kom længere ned i midtjydernes angrebskø, da klubben mandag kunne præsentere superligatopscorer Martin Pusic, der er hentet i Esbjerg.

- Paul har været stærk i træningerne i opstarten, og det er en god mulighed for ham at komme til Vejle og at få fast spilletid. Vi har tidligere med god erfaring udlejet unge spillere, siger FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm.

Hos Vejle glæder man sig over at leje angriberen, som også har været ønsket andre steder.

- Vi har med lejeaftalen med Paul Onuachu sikret os en af de mest eftertragtede angribere i dansk fodbold.

- Jeg forventer mig meget af Paul sammen med resten af holdet i forårssæsonen. Lejeaftalen med ham er lige prikken over i’et for os, siger Vejle-sportschef Steen Thychosen til klubbens hjemmeside.

I efteråret nåede Onuachu 210 minutters superligafodbold for ulvene fordelt på 10 kampe. Det blev til et enkelt mål, som faldt i sæsonpremieren mod Brøndby.

Paul Onuachu er den anden spiller, som mandag er blevet lejet ud fra FC Midtjylland til Vejle.

Tidligere på dagen blev den færøske forsvarer Sonni Nattestad også sendt mod Nørreskoven, hvor han skal spille frem til årsskiftet. Lige som Onuachu rager Sonni Nattestad godt op i vejret med sine 197 centimeter.

I efteråret var Nattestad udlejet til Vejles konkurrenter fra AC Horsens.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.