FC Midtjylland vil jagte miraklet på Cypern

FC Midtjylland skal lave to mål mod Apoel på udebane, hvis de skal videre i Champions League-kvalifikationen.

FC Midtjylland har sat sig selv under et hårdt pres i kvalifikationen til Champions League, da de tabte hjemmekampen mod Apoel med 1-2.

Derfor er midtjyderne tvunget til at score to mål og vinde på Cypern, når returkampen spilles tirsdag. FCM-træner Jess Thorup erkender, at det vil kræve et mirakel at gå videre, men at man vil jagte muligheden.

- Vi går hårdnakket efter sejren på Cypern, og vi vil jagte det lille mirakel, som skal til, hvis vi skal gå videre.

- Jeg skal være den første til at sige, jeg var ligeså skuffet over resultatet, som alle andre. Men da jeg fik set kampen igen på video, så gav det mig et lidt andet indblik i kampen. Det var ikke helt så dårligt, som det ellers så ud, siger Jess Thorup.

FC Midtjyllands forsvarsprofil Erik Sviatchenko er ligesom sin cheftræner fortrøstningsfuld forud for den svære opgave.

- Vi tror på, at vi kan tage sejren på Cypern. Vi vil ikke nøjes med en lillefinger, men vi vil i stedet tage hele armen.

- Planen er jo, at vi skal ned og lave to mål, og derfor skal vi starte aggressivt, selvom vi er på udebane. Vi skal tilkæmpe os en masse hjørnespark og frispark og forsøge at sætte os på spillet fra start.

- Det er jo vigtigt at huske på, at selvom Apoel måske får scoret først, så ændrer det ikke på, at vi skal lave to mål. Derfor må vi ikke lade os stresse, hvis de bringer sig i front, siger Sviatchenko.

Jess Thorup måtte fredag se bort fra Petter Andersson, Johan Dahlin og Martin Pusic, som alle sad ude med skader, men FCM-træneren regner med, at alle tre er til rådighed til tirsdagens kamp.

I fraværet af Martin Pusic spillede Morten "Duncan" Rasmussen fredag, og han kvitterede med at score sejrsmålet. Han håber på at starte inde på tirsdag.

- Selvfølgelig håber jeg på at være med fra start. Det gør jeg altid, og det skal man gøre, som fodboldspiller. Ellers kan man ligeså godt stoppe, siger FCM-angriberen.

Kampen mellem Apoel og FC Midtjylland spilles tirsdag klokken 19.00.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.