FC Nordsjælland-profil: Skal spille for ære og stolthed

FCN's Martin Vingaard føler, at holdet i de resterende kampe skal spille for klubbens stolthed og ære.

FC Nordsjælland tabte torsdag aften 1-3 til Brøndby og ligger nu midt i tabellen, hvor holdet reelt ikke kan nå det store hverken op eller ned.

For Martin Vingaard er der dog stadig en masse på spil i de sidste tre kampe.

- Vi skal være lykkelige for, vi er i en position, hvor vi ikke rigtig risikerer noget, men vi har en masse stolthed og en masse ære, som vi skal kæmpe for.

- Det er altid nemmest at sætte sig op, når der er en masse på spil, men omvendt kan det også være en fordel at spille frit, og det synes jeg, vi skal udnytte. Vi skal i hvert fald ikke stoppe op nu med tre kampe tilbage, siger Martin Vingaard.

Træner Olafur Kristjansson mener, FC Nordsjælland havde fortjent at få point med hjem fra Brøndby.

- Det var dejligt at komme foran, og jeg ville da ønske, spillerne fik lidt længere tid til at nyde at være i front. Men Brøndby slog hurtigt tilbage, og der hang vi lidt med hovedet.

- Men, vi kom ind i kampen igen og fik samlet os og spillet godt. Vi havde endnu en gang ikke marginalerne på vores side. Jeg har en skidt følelse nu, for jeg føler, vi skulle have fået noget ud af denne kamp, siger han.

Martin Vingaard deler sin træners opfattelse af, at indsatsen var godkendt.

- Vi gav selvfølgelig for nemme mål væk, men jeg synes, vi spillede en udmærket kamp frem til 1-3. Det var selvfølgelig sindssygt ærgerligt, at vi lukkede Brøndby ind i kampen igen, når vi fik sådan en drømmestart.

- Vi fik stresset Brøndby godt, og jeg synes faktisk, vi fik leveret en god præstation og viste god kvalitet, siger han.

FC Nordsjælland møder i næste kamp Superligaen Hobro hjemme.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.