FC Nordsjælland sælger anfører til Celta Vigo

Anføreren for Danmarks U21-landshold og FC Nordsjælland, Mathias Jensen, skifter til Celta Vigo.

Mathias Jensen har spillet sin sidste kamp for FC Nordsjælland i denne omgang. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Mathias Jensen har spillet sin sidste kamp for FC Nordsjælland i denne omgang. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Fodboldspilleren Mathias Jensen har fået en ny arbejdsgiver.

Anføreren for Danmarks U21-landshold og FC Nordsjælland, Mathias Jensen, bytter sidste års bronzevindere fra Farum ud med Celta Vigo i den spanske Primera Division.

Det oplyser FC Nordsjælland i en pressemeddelelse.

Prisen oplyses ikke, men allerede i mandags kunne Ekstra Bladet berette om danskerens skifte, som ifølge avisen ville indbringe FC Nordsjælland 50 millioner kroner.

FC Nordsjællands sportschef, Carsten Vagn Jensen, er stolt af, at klubben "igen har lavet en god aftale", selv om det måtte få sportslige konsekvenser på kort sigt.

- Sportsligt betyder det naturligvis noget, når man sælger sin anfører og en af Superligaens bedste midtbanespillere, men vi ved samtidig også, at vi har dygtige folk, som står klar i kulissen til at tage over, siger han.

Mathias Jensen har ifølge Celta Vigos hjemmeside fået en kontrakt, der løber i fem år. Han fortæller, at det er en drengedrøm at skulle spille i Spaniens bedste række.

- Jeg er super glad og stolt over at få muligheden for at spille i Spanien. Det har altid været min store drøm, og jeg har kun hørt godt om klubben.

- Jeg føler, at Celta er et godt match for mig, og mavefornemmelsen har hele tiden virket rigtig, siger Mathias Jensen.

Den 22-årige centrale midtbanespiller bliver kollega med danskerne Pione Sisto og Andrew Hjulsager. Celta Vigo råder også over Stanislav Lobotka og Emre Mor, der tidligere har været holdkammerater med Mathias Jensen i FC Nordsjælland.

I den spanske klub skal han blandt andet udfylde hullet efter Daniel Wass, der har brugt sommerpausen på at skifte til Valencia.

Det var først i foråret 2017, at Mathias Jensen for alvor bed sig fast som startende spiller for FC Nordsjælland, men siden har han lavet en kometkarriere.

Gode præstationer sendte ham med til U21-EM i Polen i sommeren 2017, selv om han årgangsmæssigt også har alderen til at være på det nuværende U21-landshold, som kæmper om at komme med til næste sommers slutrunde i Italien.

I sidste sæson scorede den afleveringsstærke centrale midtbanespiller 12 gange i 35 superligakampe, da FC Nordsjælland overraskende sikrede sig bronzemedaljer.

Indeværende superligasæson begyndte uheldigt for Mathias Jensen, da han udgik med en skade i første spillerunde og ikke har været på banen siden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.