FC Nordsjælland sælger Jores Okore til Aston Villa

Helt som rygterne har sagt de seneste dage, spiller landsholdsspilleren Jores Okore fremover i Aston Villa.

FC Nordsjælland sælger Jores Okore til Aston Villa

FC Nordsjælland har solgt den danske landsholdsspiller Jores Okore til den engelske Premier League-klub Aston Villa.

Det meddeler klubben torsdag i en pressemeddelelse.

- Jores har været en vigtig del af vores hold i de seneste sæsoner, og vi kommer selvfølgelig til at savne ham både på og udenfor banen, siger sportsdirektør Jan Laursen.

Den 20-årige dansker gennemgik lægetjekket i klubben torsdag, og på sin hjemmeside fortæller Aston Villa, at der er tale om en kontrakt over fire år.

Aston Villas manager Paul Lambert håber, at den unge danskers ankomst til klubben vil øge konkurrencen om pladserne i truppen, og så hæfter han sig især ved Jores Okores unge alder.

- Ikke bare er han kun 20 år. Han har også spillet landskampe i en meget ung alder, og han har sågar spillet Champions League, hvilket igen er et bevis på hans potentiale, siger manageren til Aston Villas hjemmeside.

- Jores har spillet store kampe, men han er en meget ydmyg fyr, og han vil blive en god tilføjelse til vores hold og vores trup. Jeg er meget tilfreds med, at vi har skrevet kontrakt med en spiller som ham, for han er en, som kan komme ind og gøre en stor forskel.

Jores Okore, som har spillet 79 kampe for FC Nordsjælland, tiltræder i Aston Villa den 1. juli. De kommende dage vil vise, om Aston Villa køber mere dansk.

Det har nemlig længe været rygtet, at også AaB's Nicklas Helenius skulle til Aston Villa.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.