FC Nordsjælland-træner vragede sløve stjerner

Mohammed Fellah og Joshua John havde ikke leveret til træning og var sat af til FC Nordsjællands kamp mod AaB.

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

FC Nordsjælland tabte søndag 1-2 til AaB i Alka Superligaen på to nordjyske mål på dødbolde i kampens sidste kvarter.

FCN var ramt af flere afbud til opgøret og brugte undervejs blandt andet tre teenagedebutanter. Til gengæld var der hverken på banen eller på bænken blevet plads til de to etablerede spillere Mohammed Fellah og Joshua John.

Fellah og John var vraget på grund af en mangelfuld indsats til træning, forklarer cheftræner Kasper Hjulmand.

- Jeg havde udtaget de 18 spillere, som havde forberedt sig bedst i løbet af ugen. Jeg udtager altid de spillere, som sprøjter blod og forbereder sig godt. Og det vil jeg blive ved med at gøre, siger Hjulmand og tilføjer:

- Vi har som klub ikke mange penge eller de bedste faciliteter, men vi har en god arbejdsmoral og kultur, og det vil jeg gerne beskytte. Det er mit arbejde. Jeg udtager altid de spillere, som har forberedt sig bedst.

Hjulmand fortryder efter nederlaget ikke sin beslutning.

- Der er kun én vej for vores klub, som jeg ser det. Vi skal lave fremskridt ved at toppræstere hver dag. Spillerne skal have en topindstilling og leve op til vores værdier.

- Det er det, jeg udtager spillere efter mere end noget andet, siger Hjulmand og åbner for, at John og Fellah kan være med igen i næste kamp.

- Som træner er mit job at beskytte vores kultur, fordi jeg tror, det er sådan, vi forhåbentligt igen kommer til at vinde mange kampe. Hvis de forbereder sig optimalt i den kommende uge, så kan de være med igen, siger Hjulmand.

FC Nordsjælland fik tre mand skadet undervejs i opgøret mod AaB, og derfor havde Hjulmand brugt alle sine tre udskiftninger efter 62 minutter.

- Man vil som træner gerne have mulighed for at ændre på tingene, men alle mine kort var spillet ud efter en time. Samtidigt kunne jeg se, at AaB lavede nogle træk fra bænken, så jeg kunne kun sidde og håbe.

- Der var masser af arbejde i mit hold, og jeg kan ikke sætte en finger på vores indsats, men vi var presset til det yderst i forhold til vores niveau, siger Hjulmand.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.