FC Nordsjælland tror på skadesfri Beckmann

Mikkel Beckmann er med i FCN-truppen mod Shakhtar, og dermed er der realistisk håb om, at han er klar til kamp

FC Nordsjælland tror på skadesfri Beckmann

Da FC Nordsjælland-spillerne mandag gennemførte den sidste træning før afrejsen mod Ukraine og onsdagens Champions League-debut mod Shakhtar Donetsk, var det uden angriberen Mikkel Beckmann.

Men selv om den tidligere landsholdsspiller i weekendens superligakamp mod FC København måtte forlade banen i utide med en mindre skade, er han med på flyveren, der tirsdag morgen flyver til Donetsk.

- Han er blevet undersøgt i dag, og alt er, som det skal være. Han er med i truppen, så må vi se om han spiller.

- Det bliver endelig afgjort på onsdag, om han kan være med. Han skal først se, om han mærker mere til sine problemer, siger FC Nordsjællands kommunikationschef Steen Laursen.

Lørdagens topopgør i Parken sluttede allerede før pausen for Mikkel Beckmann, der mærkede et prik i baglåret og forlod banen for ikke at risikere noget før onsdagens ukrainske udfordring.

Men der er hverken tale om en fibersprængning eller en forstrækning, og derfor er der altså realistisk håb om, at mestrene får forwarden med mod Shakhtar.

Skulle Beckmann ikke blive klar, ligger det til, at Morten Nordstrand i stedet spiller i angrebet fra start. Det var i hvert fald den løsning, træner Kasper Hjulmand hovedsageligt benyttede sig af ved mandagstræningen.

Alternativet er at rykke Kasper Lorentzen ind som midterangriber og lade Andreas Laudrup spille højre wing.

FC Nordsjællands Champions League-debut mod Shakhtar Donetsk spilles på onsdag klokken 20.45.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.