FC Vestsjælland henter ung ivorianer til forsvaret

FC Vestsjælland har skrevet en treårig kontrakt med Youbou Jean Noel Thome fra Elfenbenskysten.

FC Vestsjælland, der har fået en god start på Superligaen, har tilført truppen en ny udenlandsk spiller.

Tirsdag meddeler Slagelse-klubben, at den har skrevet en treårig kontrakt med den 18-årige forsvarsspiller Youbou Jean Noel Thome fra Elfenbenskysten.

Han har en fortid som anfører for landets U17-landshold. I det seneste år har han optrådt for Kruoja i den bedste litauiske liga.

Både under FC Vestsjællands nye træner, Michael Hansen, og den tidligere Ove Pedersen har Thome været til prøvetræning i den danske klub.

Ved det seneste ophold og særligt i mandagens reserveholdskamp mod Lyngby overbeviste han om, at han er værd at satse på i fremtiden.

- Han er et lille pragteksemplar af en fodboldspiller. Uddannet på fodboldakademiet i Qatar over en fireårig periode. Venstrebenet, hurtigt tænkende, og ganske alsidig, siger FC Vestsjællands direktør, Gert Hansen, til klubbens hjemmeside og uddyber.

- Han kan sagtens omskoles til en glimrende defensiv midtbane, og så er han jo hentet som udviklings- og garderingsspiller. Med den rette udvikling her kan han på sigt eventuelt også gå hen at blive et salgsobjekt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst