FC Vestsjælland må undvære anfører i forårspremiere

Henrik Madsen bliver ikke klar til FC Vestsjællands opgør mod FC København i næste uge.

Superligaklubben FC Vestsjælland begynder i næste weekend redningsaktionen i Alka Superligaen uden anfører Henrik Madsen.

Anføreren har været ude i næsten hele træningsopstarten, og han er ikke i spil til den svære udebanekamp mod titelaspiranterne FC København i næste uge.

- Der kommer desværre nok til at gå lidt endnu, før jeg er helt klar, siger Henrik Madsen til bold.dk.

- Jeg er så småt tilbage på træningsbanen, men når jeg ikke har trænet med holdet i en måned, så skal jeg først træne kontinuerligt uden problemer i en uge eller to, før jeg begynde at tænke på at komme i kamp, siger han.

Det er en lyskeskade, som har forvist Henrik Madsen til fysisk træning frem for træning med holdkammeraterne. Anføreren har derfor heller ikke deltaget i nogle af FC Vestsjællands træningskampe.

Selv uden anføreren har Slagelse-klubben præsteret godt. Det er blevet til fire sejre og en uafgjort i de første fem træningskampe.

Der er brug for at overføre de takter til Superligaen, hvor FC Vestsjælland har fire point op til OB, der ligger på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Lørdag har FC Vestsjælland sidste chance for at pudse spillet af, når klubben møder svenske Helsingborg i en træningskamp.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.