FC Vestsjælland-profil efter 1-1: Forfærdelig følelse

Manglende skarphed var årsagen til, at FC Vestsjælland kun fik 1-1 mod Sønderjyske, mente Vestsjælland-lejren.

SønderjyskEs Marvin Pourie og FC Vestsjællands Anders Kure, søndag i superligakampen i Haderslev. Foto: Jens Dresling/POLFOTO

SønderjyskEs Marvin Pourie og FC Vestsjællands Anders Kure, søndag i superligakampen i Haderslev. Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Nedrykningstruede FC Vestsjælland spillede søndag aften 1-1 mod Sønderjyske i Haderslev i en kamp, hvor vestsjællænderne satsede alt på at tage alle tre point.

Forsvarsspiller i Slagelse-klubben Anders Kure var efter kampen ærgerlig over, at det ikke lykkedes at tage sejren, som han mente, han og holdkammeraterne havde fortjent.

- Jeg står med en forfærdelig følelse. Det var en kamp, vi helt sikkert skulle have vundet, og vi havde bestemt chancerne til komme foran med to-tre-fire mål. Vi burde ganske enkelt bare have lukket den tidligere, siger han.

Han mente, at FC Vestsjælland-spillerne undervejs i kampen blev en anelse nervøse.

- Det er klart, at når man kun fører med en enkelt, så lever kampen. Sønderjyske vil altid komme frem til et eller andet på en dødbold eller en omstilling, siger Anders Kure.

Holdkammerat og målscorer Dennis Sørensen var på linje med sin holdkammerat, da han efter kampen skulle give sin vurdering af resultatet.

- Sønderjyske havde ikke det helt store ud over et skud på stolpen. Og så var det meget bittert, at de scorede på et indlæg, hvor bolden ramte en af vores spillere i ryggen og gik i mål, siger han.

FC Vestsjællands cheftræner, Michael Hansen, mente efter kampen, at hans mandskab gjorde alt, hvad det kunne for at tage de tre point og erkendte samtidig, at overlevelsen synes langt væk.

Holdet rykker således definitivt ud, hvis Esbjerg tirsdag slår AaB. Esbjerg kan komme op på 37 point, mens FC Vestsjælland kun har 30 og maksimalt kan nå 36.

- Vi gik efter sejren. Også efter Sønderjyske havde udlignet. Vi kastede alt frem og blottede os fuldstændigt nede bagved. Vi havde chancerne til sejren til sidst, men vi var ikke dygtige nok til at udnytte dem.

- Nu er det rigtigt tungt, og der var stille inde i omklædningsrummet. Det er ude af vores hænder, og så må vi se, om der overhovedet er noget at spille for på søndag mod Esbjerg, siger Michael Hansen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.