FC Vestsjælland-træner: Ikke råd til flere fejltrin

Michael Hansen erkender, at der efter nederlaget til FCK ikke er råd til flere fejltrin for FC Vestsjælland.

FC Vestsjælland tabte mandag aften 0-1 til FC København i Alka Superligaen, og træner Michael Hansen erkender, der efterhånden ikke er plads til flere svipsere, hvis holdet skal undgå nedrykning.

- Indsatsen kan vi ikke bruge til så meget, når vi står her med nul point. Det er vi meget skuffede over. I Superligaen handler det om resultater, og der har vi nu en kamp mindre til at hente de øvrige hold.

- I forhold til Superligaen kan vi ikke bruge gode tendenser til så meget. Det er pointene, vi har brug for. Vi havde råd til et eller to fejltrin i de sidste seks kampe, og nu har vi taget det ene, siger Hansen.

Topscorer Rasmus Festersen føler, FC Vestsjælland havde gode tendenser i kampen, men han ved også, at det kun er pointene, der tæller.

- Defensivt lukkede vi godt af. Det var vel en 0-0-kamp, som FCK så vandt på en halv chance. De skabte vel stort set ikke en chance i åbent spil. Til gengæld skal vi også forbedre os offensivt, hvis vi skal gøre os håb om at score, siger Festersen.

- Vi har fem finaler tilbage i Superligaen, og vi skal nok vinde de fire af dem for at overleve, og skal vi vinde fire ud af fem kampe, skal vi vinde i Hobro næste weekend.

Torsdag møder FC Vestsjælland igen FC København i pokalfinalen i Telia Parken, og Michael Hansen forventer, at hans hold vil blive presset gennem hele kampen.

- FC København trykkede os i dele af kampen i dag, og det forventer jeg, at de gør i hele kampen i pokalfinalen. Vi går All In både i finalen og i resten af Superligaen. Det er ikke slut endnu, men der er ikke råd til mange fejltrin, siger han.

FC Vestsjælland har seks point op til Esbjerg med fem runder tilbage.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.