FCK-bødler slår Chelsea i Europa League

Steaua Bukarest vandt hjemme 1-0 over Chelsea i Europa Leagues 1/8-finale. Returkamp i London om en uge.

FCK-bødler slår Chelsea i Europa League

Steaua Bukarest, som var med til at sende FC København ud i sæsonens gruppespil af Europa League, leverede torsdag aften et fremragende resultat.

På hjemmebane vandt rumænerne 1-0 over Chelsea i den første af to 1/8-kampe i turneringen.

Raul Rusescu blev matchvinder på et straffespark efter lidt over en halv times spil, og nederlaget må betegnes som yderst skuffende for Chelsea, der sidste sæson vandt Champions League.

London-holdet stillede op med et ganske stærkt hold. Petr Cech, John Terry, Branislav Ivanovic, David Luiz, Frank Lampard, Oscar, John Obi Mikel, Eden Hazard og Fernando Torres var blandt spillerne i startopstillingen, mens Juan Mata også fik spilletid.

Men det stjernespækkede hold var slet ikke farlige nok ud for det rumænske mål, og helt oppe i front havde Torres ikke mange gode aktioner.

Chelsea er med i Europa League, efter at englænderne tidligere på sæsonen røg ud i gruppespillet af Champions League. Chelsea måtte se Juventus og Shakhtar Donetsk avancere i stedet for. Kun FC Nordsjælland sluttede Chelsea over i gruppespillet.

Steaua Bukarest leverede også et godt resultat i 1/16-finalen. Her sendte rumænerne en anden af sæsonens Champions League-deltagere, hollandske Ajax, ud. Det skete efter en straffesparkskonkurrence.

I en anden kamp var der nedtur til den danske landsholdsspiller William Kvist. Midtbanespilleren var i aktion de første 55 minutter for VfB Stuttgart, som hjemme tabte 0-2 til italienske Lazio.

Dermed ligner det exit for Kvist og Stuttgart, inden returkampene i 1/8-finalen spilles om en uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.