FCK-direktør takker Sønderjyske for sølv

Sønderjyske er populære i FCK, efter at de søndag vandt over FCM og sørgede for københavnsk Superliga-sølv.

19. maj 2014 09:00

Det lykkedes søndag aften Ståle Solbakken og mandskabet i FC København at snuppe Superliga-sølvet og Champions League-kvalifikationen.

Københavnerne formåede at kæmpe sig tilbage ved at slå OB hjemme i Parken 3-2, men havde det ikke været for Sønderjyskes 3-1-sejr over FC Midtjylland, så måtte FCK nøjes med en tredjeplads.

Det takker FCKs direktør, Anders Hørsholt, sønderjyderne for.

- Vi er simpelthen så glade. Ikke mindst for, at de spiller godt fodbold nede i Sønderjyske, siger han.

Årets sidste superligakamp i Parken mellem FCK og OB var lidt af en gyser og først fire minutter før slutfløjtet, kunne Thomas Kristensen afgøre kampen med sit mål til slutresultatet 3-2.

- Det var en ualmindelig lang vandring i følelser. Det var utåleligt i perioder og helt vildt opløftende i andre perioder, siger Anders Hørsholt.

- Forløsningen kom heldigvis til sidst, men det var lange tyve minutter. Det er helt syret, fortsætter han.

I lang tid har det set nærmest urealistisk ud, at FCK skulle tage sølvet og de mange millioner, der følger med en Champions League-kvalifikation. Derfor nedjusterede den københavnske ledelse i forrige uge klubbens årsregnskab.

De økonomiske fordele ved søndagens andenplads og Champions League-kvalifikation vil Hørsholt dog ikke tage stilling til i første omgang.

- Det spekulerer vi overhovedet ikke i nu. Lige nu glæder vi os bare over, at vi nåede det umulige i denne sæson - nemlig at blive nummer to og få en kvalifikation til Champions League, lyder det fra FCK-direktøren.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...