FCK henter slovakisk forstærkning til forsvaret

FC København har forstærket sig med den 21-årige slovakiske centerforsvarer Denis Vavro.

FCK-AC Horsens i Telia Parken. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe/arkiv

FCK-AC Horsens i Telia Parken. Foto: Scanpix/Liselotte Sabroe/arkiv

Superligaklubben FC København er i fuld gang med at forstærke sin trup, der den seneste tid har været hårdt plaget af skader.

Først hentede klubben lørdag angriberen Martin Pusic, og nu har københavnerne hentet den 21-årige slovakiske centerforsvarer Denis Vavro. Han har underskrevet en femårig kontrakt.

Det oplyser FCK på sin hjemmeside.

- Det er en ung og meget talentfuld spiller, som vi har fulgt gennem længere tid, og som vi fik lejlighed til at se på nærmeste hold i vores to kampe mod MSK Zilina, hvor han var rigtig god, siger Ståle Solbakken.

FC København mødte i juli MSK Zilina over to kampe i Champions League-kvalifikationen. Her blev det til samlet FCK-sejr.

- Han er en fysisk stærk spiller, der har vist stor stabilitet over lang tid og også har erfaring fra U21-landsholdet, selv om der er hård konkurrence på hans position, lyder det fra Ståle Solbakken.

Mens Martin Pusic er tiltænkt som erstatning for skadede Federico Santander, bliver Denis Vavro hentet ind i kølvandet på centerforsvareren Erik Johanssons alvorlige skade.

Denis Vavro tilslutter sig FCK-truppen med det samme og får nummer 19.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.