FCK-kaptajn savner et stærkt Brøndby

Det er skidt for dansk fodbold, at Brøndby er bundprop i Superligaen, mener FC Københavns Lars Jacobsen.

FCK-kaptajn savner et stærkt Brøndby

Med nederlaget til Randers søndag aften dumpede den 10-dobbelte mesterklub Brøndby helt til bunds i den danske Superliga, efter at en tredjedel af sæsonen er overstået.

I FC Københavns omklædningsrum har spillerne også diskuteret de gamle rivalers nedtur, og anfører Lars Jacobsen ærgrer sig over, at duellerne mellem de to storklubber har mistet meget af den gamle magi.

- Jeg vil gerne have de opgør tilbage, hvor Parken var fyldt, og Brøndby Stadion var fyldt, for det er godt for dansk fodbold, siger landsholdsbacken.

Han erkender samtidig, at Brøndbys ve og vel ikke længere fylder specielt meget blandt FCK-spillerne.

Vestegnsklubbens nuværende position betyder, at det ikke i øjeblikket er dem, titelaspiranter som FC København skal holde øje med.

- Vi har da noteret os, at de ligger nummer sidst. Det er en situation, de selv må klare sig ud af, og det er ikke noget, vi kan gå og bekymre os om.

- Derfor er det ikke som sådan et tema blandt spillerne. Men mange af os interesserer os for fodbold generelt, så vi snakker også Brøndby, ligesom vi snakker om, hvad der sker i 1. og 2. division for den sags skyld, siger Lars Jacobsen.

Mens Brøndby har rigeligt at se til med at komme fri af bundsumpen i den bedste række, kan Jacobsen og resten af FCK-mandskabet se frem til et stort Europa League-slag på torsdag mod den rumænske storklub Steaua Bukarest.

Københavnerne rejser til Rumænien onsdag morgen med en trup på 19 spillere. Til den hører ikke angrebs-jokeren Igor Vetokele.

Belgieren kæmper med en fibersprængning og bliver tidligst klar på den anden side af landskamppausen midt i oktober.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden