FCK-keeper: Har stået i skyggen af Wiland

FC Københavns målmand Kim Christensen føler, at han har stået i skyggen af svenske Johan Wiland i mange år.

FCK-keeper: Har stået i skyggen af Wiland

FC Københavns sædvanlige reservemålmand Kim Christensen havde henvist Johan Wiland til bænken til kampen mod Molde, som FCK vandt 2-1.

Og mens Wiland ignorerede den danske presse og gik hjem uden at tale med nogen efter kampen, så ville Kim Christensen gerne dele sin glæde med omverdenen.

- Jeg har jo stået i skyggen af Wiland i mange år, og nu har jeg så fået et par kampe det sidste stykke tid, så nu begynder jeg også at komme lidt i kampform.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er rusten, men jeg har ikke stået regelmæssigt i to år, så der går nogle kampe, før jeg føler, jeg er der. Det er jeg ved at føle nu.

- Så må vi se, hvad Ariël beslutter. Jeg kan kun gisne om det, men det er helt op til træneren at vurdere, siger Kim Christensen.

FCK-træner Ariël Jacobs så bort fra det faktum, at Wiland onsdag havde meldt sig klar til kampen, og det kunne tyde på en intensiveret målmandskamp.

- Ja, det er jo Ariël, der helt og holdent beslutter det. Så jeg er bare glad, når jeg får noget spilletid. Jeg står klar, hver eneste gang, han siger til. Jeg var glad for at få lov at spille i dag, siger Kim Christensen.

I weekenden stod Kim Christensen også på mål i topkampen mod FC Nordsjælland, hvor Wiland stod over med en lårskade.

- Det er da nogle sjove kampe, jeg har fået. Jeg stod også på mål herinde i Parken mod Brøndby. Nu er det op til Ariël at vurdere, hvem han synes skal stå.

- Jeg påvirker med det, jeg kan og prøver at gøre det så godt som muligt, når jeg får chancen, siger Kim Christensen.

- Det var vigtigt at være med til at redde nogle point og være med i en sejr. Jeg blev ikke helt overbelastet i løbet af kampen, men dejligt at jeg havde en god redning til sidst.

- Men det var åndssvagt, at de fik den chance til slut. Det var en kamp, vi skulle have kørt lidt mere sikkert hjem, end vi gjorde, mener han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.