FCK-komet er klar til at være ny N'Doye

19-årige Andreas Cornelius spillede hele Champions League-kampen mod Club Brugge og er ikke overrasket.

FCK-komet er klar til at være ny N'Doye

FC København sagde i sidste måned farvel til stjerneangriberen Dame N'Doye, der skiftede til Lokomotiv Moskva, og umiddelbart har blot 19-årige Andreas Cornelius overtaget senegaleserens plads hos københavnerne.

Det kommer dog ikke bag på Cornelius, der onsdag aften spillede hele 0-0-kampen i Parken mod Club Brugge i tredje kvalifikationsrunde i Champions League.

- Det er gået hurtigt, men jeg har hele tiden været klar over, at jeg er god til at spille fodbold, så jeg er ikke overrasket over, hvor hurtigt det er gået, siger Cornelius.

- Man skal præstere, og jeg synes, at jeg på det seneste har gjort det godt. Min position i klubben er fin, og hvis jeg er den nye N'Doye, så er jeg selvfølgelig glad for det, men i en klub som FCK med så mange gode spillere, så ved man ikke, hvor længe det holder.

- Der er stor konkurrence i forhold til andre klubber, men det holder bare én skarp, lyder det fra Cornelius, som ikke skabte ret meget i opgøret mod belgierne.

- Der er forskel på Superligaen og det her, men jeg forsøgte ikke at gøre det til noget forskelligt. Jeg forsøgte at spille så godt som muligt, men det er noget andet. Det kan mærkes på tilskuerne, og tempoet er skruet op, fordi der er mere på spil, siger han.

Returkampen spilles 8. august i Belgien.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.