FCK-kometen Cornelius: Jeg rider på en bølge

FC Københavns topscorer Andreas Cornelius lægger ikke skjul på, at tingene går hans vej i øjeblikket.

FCK-kometen Cornelius: Jeg rider på en bølge

Med en scoring og en målgivende aflevering var Andreas Cornelius stærkt medvirkende til, at FC København lørdag aften vendte et truende nederlag til sejr, da FC Nordsjælland blev slået 2-1 i Parken.

Efter sit syvende mål i ni kampe i et efterår, der også har budt på landsholdsdebut, erkender den 19-årige angriber da også, at tingene går hans vej.

- Jeg rider på en bølge i øjeblikket, hvor jeg er lidt ligeglad med, om jeg begår en fejl, for jeg ved, at jeg nok skal gøre det godt igen på et tidspunkt. Man skal vide, hvor god man er, og ikke gemme sig, siger Andreas Cornelius.

Og hvor god er han så egentlig, ham Cornelius?

- Jeg er da god nok til at være med her, lyder det med et grin fra manden, der deler førstepladsen på Superligaens topscorerliste med AGF's Aron Johannsson.

Den fysisk stærke angriber forklarer, at han trives godt med, at kampene udvikler sig som i anden halvleg, med en masse nærkampe og bulder og brag.

Men først og fremmest er FCK'erne glade for, at de fik taget en slags revanche mod de danske mestre.

- Det er vigtigt for vores selvforståelse, at vi vandt den kamp. Nu tog FCN mesterskabet og Champions League-deltagelsen fra os sidste år, så det er vigtigt, at vi viste vi var bedre i dag, siger Andreas Cornelius.

Hans træner Ariël Jacobs, der sædvanligvis ikke er meget for at fremhæve enkelte spillere, havde også ros til dagens mand i Parken.

- Han scorede og lagde op til et mål, okay, det er fint, men jeg forventer af angriberne, at de scorer mål. Ellers ryger de af holdet.

- Men Andreas tilbød sig hele tiden, brugte sin fysik og faldt godt ind i spillet. Og han gjorde det i halvanden time, konstaterer Jacobs.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.