FCK-målscorere: Aldrig nemt mod Sønderjyske

Thomas Delaney og William Kvist var godt tilfredse med indsatsen, da FCK besejrede Sønderjyske 3-1 på udebane.

FC København besejrede søndag Sønderjyske med 3-1 på udebane i en underholdende fodboldkamp. Københavnerne kom blæsende fra start og scorede to mål i de første 10 minutter.

Det var FCK's anfører Thomas Delaney, som scorede københavnernes første mål, og han var godt tilfreds med holdets indsats.

- Det er aldrig nemt at spille mod Sønderjyske på udebane. Det er svært, når de konstant sender bolde ind i vores felt, og så er det selvfølgelig svært at styre kampen.

- Jeg synes dog, at vi langt hen ad vejen lykkedes med at være i kontrol. Vi spillede en god anden halvleg, og vi punkterede kampen fuldstændigt, da vi scorede til 3-1, siger Thomas Delaney.

Manden, som punkterede kampen, var William Kvist, der fik en halv time på banen. Han scorede 10 minutter før tid til slutresultatet 3-1, og landsholdsspilleren var efter kampen meget tilfreds med sin scoring.

- Det var dejligt at score i FCK-trøjen, og det giver altid selvtillid at score, men det er jo ikke derfor, at jeg er hentet tilbage til klubben. Det er jo ikke så tit, at jeg bevæger mig op i feltet, men det er dejligt, at jeg så kan score, når jeg kommer derop, siger Kvist.

Efter William Kvists scoring var der ikke tvivl om resultatet, og derfor kunne FCK'erne spare kræfter, hvilket Kvist priste sig lykkelig for.

- Det var en fornøjelse, at kampen var død i de sidste 10 minutter. Vi tankede selvtillid og kræfter, og det er to ting, som er vigtige.

- Vi har spillet mange kampe hernede, hvor vi har fået mange bolde i hovedet i det sidste kvarter med en masse dueller, men i dag fik vi knækket dem, siger Kvist.

I første halvleg var der en kontroversiel situation, hvor FCK'eren Mathias "Zanka" Jørgensen slog bolden i mål med hånden efter et hjørnespark.

- Jeg hørte dommeren fløjte, og troede derfor, at spillet var stoppet. Dommeren mente, at han fløjtede for, at hjørnesparket skulle tages. Jeg tror alle mennesker, som var på stadion eller så kampen på tv kan blive enige om, at der var han lidt for sent på den.

- Jeg ramte bolden med begge hænder langt over hovedet, så jeg tror alle kunne se, at jeg ikke forsøgte at gøre noget usportsligt ved at score med hånden, siger FCK'eren.

Næste opgave for FCK i Superligaen er på søndag, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg i Parken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.