FCK's landsholdsspillere viser klassen i reserveliga

FC København gav flere landsholdsspillere kamptræning for reserverne, som slog AGF's reserver med hele 5-0.

FCK's landsholdsspillere viser klassen i reserveliga

Det var et usædvanligt stærkt FC København-mandskab, som mandag eftermiddag stillede op i reserveligaen og vandt med hele 5-0 ude over AGF's reserver.

A-landsholdspillerne Nicolai Jørgensen og Daniel Jensen, eks-landsholdsspillerne Kim Christensen og Michael Jakobsen samt profilerede navne som Sölvi Ottesen, Pape Pate Diouf og Igor Vetokele stillede op for FCK.

AGF's reservehold bestod primært af U/19-spillere og kom allerede bagud med 0-4 efter 25 minutter.

Den udskældte kantspiller hos FCK, Pape Pate Diouf, scorede to mål, mens Nicolai Jørgensen og Igor Vetokele nettede en enkelt gang hver. I anden halvleg øgede FCK-talentet Casper Højer til slutresultatet 5-0.

- Vi mødte en modstander, der var væsentlig bedre end os, og som var skarpere i så godt som alle spillets facetter.

- Men det er gode lærepenge for spillerne. De lærer meget af at møde spillere, der er uddannet, og som tænker og løber hurtigere, siger AGF's talenttræner Casper Bugge til klubbens hjemmeside.

AGF stillede med fire seniorspillere i superligareserverne Emil Ousager, Frans Dhia Putros, Emil Scheel og Edafe Egbedi.

- Vi prøvede i første halvdel af kampen at spille vores eget spil, men blev naturligt nok straffet. Men det gør for så vidt ikke noget, for reserveholdskampe er udviklingskampe.

- I pausen justerede vi taktikken og gik længere tilbage. Det lykkedes ganske godt, og vi holdt dem på en scoring i anden halvleg, fortæller Bugge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.