FCK sender midtbanespiller til skotske Hearts

Danny Amankwaa forlader mesterholdet og tiltræder på en fri transfer i den skotske klub Hearts.

Danny Amankwaa er færdig i FC København, som har ladet midtbanespilleren skifte til skotsk fodbold på en fri transfer. Foto: Scanpix/Mads Claus Rasmussen

Danny Amankwaa er færdig i FC København, som har ladet midtbanespilleren skifte til skotsk fodbold på en fri transfer. Foto: Scanpix/Mads Claus Rasmussen

FC København siger farvel til midtbanespilleren Danny Amankwaa et halvt år før, at parternes kontrakt med hinanden udløber.

Den 23-årige midtbanespiller skifter i stedet til den skotske klub Heart of Midlothian FC, som bedre kendes som Hearts.

Det oplyser FCK på klubbens hjemmeside.

Danny Amankwaa har fået lov at skifte klub på en fri transfer, da hans kontrakt med FCK løb yderligere et halvt år.

- Vi har besluttet ikke at forlange en overgangssum, selv om den med seks måneder af kontrakten heller ikke havde været stor.

- Men det har givet Danny muligheden for et udlandsophold i Hearts, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, siger FCK-træner Ståle Solbakken.

Midtbanespilleren nåede at spille 99 kampe for FCK, og han var med i trupperne, der vandt tre mesterskaber og tre pokaltitler med klubben.

- Jeg havde drømt om et stort gennembrud i FCK, men jeg har haft nogle skader, der er kommet i vejen for det nogle gange.

- Jeg har brug for at få en masse kampe på højt niveau for at udvikle mig optimalt, og det går jeg nu efter at få et andet sted, siger Danny Amankwaa til FCK's hjemmeside.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.