FCK-spillere vil have sølv og Champions League

FCK-spillerne lugter sølvmedaljer og Champions League, men Ståle Solbakken tror ikke rigtigt på muligheden.

Med 3-2-sejren i Herning over FC Midtjylland søndag spillede FC København sig ind i kampen om andenpladsen igen inden sidste spillerunde i Superligaen. FCM er nu kun to point foran FCK.

FCM har dog en væsentligt bedre målscore, så hvis FC København skal gå forbi og stjæle sølvmedaljerne og den medfølgende plads i Champions League-kvalifikation, kræver det både et FCM-nederlag hos Sønderjyske og en FCK-sejr over OB i Parken i sidste spillerunde.

Men FCK-spillere lugter blod og muligheden for at rette op på den ellers skuffende sæson.

- Vi kæmper til, det ikke kan lade sig gøre mere. Det vil være fantastisk alligevel at komme med i Champions League, når man ser på den sæson, vi ellers har leveret. Vi vil gøre alt for at få det til at ske, siger angriber Andreas Cornelius.

- FCM skal til Sønderjyske med pistolen for panden, og det er en rigtig lortekamp for dem. Vi kan stadig nå andenpladsen, og det skal da have chancen, siger FCK-anfører Lars Jacobsen.

Han har dog ikke har planer om at ringe og bede om hjælp fra Sønderjyske-profilen Daniel Jensen, der i sidste sæson spillede i netop FCK:

- Det er slet ikke nødvendigt. Daniel vil altid vinde, og nu er Sønderjyske jo reddet, så mon ikke de kommer til at spille helt frigjort. Forhåbentligt kan de drille FCM. Vi skal tro på det.

Ståle Solbakken er modsat sine spillere ikke helt så optimistisk.

- Vi skal selv vinde, og FCM skal tabe. Det er i deres egne hænder, jeg tror ikke rigtigt på det, siger FCK-træneren.

- Men jeg kender jo Lars (Sønderjyske-træner Lars Søndergaard, red) godt, så det kan være, jeg ringer til ham, tilføjer Solbakken med et smil.

FCK har 53 point på tredjepladsen og kan altså med Sønderjyskes hjælp måske nå andenpladsen. Dummer FCK sig imidlertid mod OB, kan ærkerivalen Brøndby overhale FCK indenom og snuppe bronze.

Brøndby møder FC Nordsjælland ude søndag og er før den kamp to point efter FCK og har en målscore, der er seks mål dårligere end FCK's.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst