FCK-træner efter ny målfest: Vi skal bygge mere på

Årsagen til FC Københavns forbedrede offensiv skal ifølge Ståle Solbakken findes i truppens øgede overskud.

Superliga FC København Silkeborg Fodbold Foto: /ritzau/Poulsen Lars

Superliga FC København Silkeborg Fodbold Foto: /ritzau/Poulsen Lars

For tredje kamp i træk i Alka Superligaen scorede FC København fire mål, da Silkeborg på hjemmebane lørdag blev besejret med 4-0.

FCK kæmpede ellers hårdt med at score mål i starten af sæsonen i den hjemlige liga, men mere overskud har ifølge træner Ståle Solbakken været blandt nøglerne til de mange mål på det seneste.

- De offensive spillere har mere overskud til at lave de ekstra ting. De viser mere spillerglæde, og jeg tror, at flere af spillerne har været tynget af flere ting i starten af sæsonen, men de har løftet niveauet, siger Solbakken.

- Efter noget tid har vi et hold, der spiller hurtigere og har mere energi. Der er flere, som viser mere overskud.

Den udtalelse bliver bakket op af Benjamin Verbic, der scorede de første to mål for FC København i lørdagens sejr over Silkeborg.

- Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet. De sidste par kampe har været rigtig succesfulde for os, og mod Silkeborg var vi igen gode i offensiven, siger Verbic.

- Vi var alle sammen meget selvsikre i kampen. Vi nød at spille, og det var rigtig dejligt. Vi scorede fire mål, og vi kunne have scoret fire mere.

Til trods for de forbedrede takter i offensiven mener Ståle Solbakken ikke, at holdet har nået sit topniveau endnu.

- Det går bedre og bedre, men vi må bare blive ved. Vi ligger stadig et længere stykke efter FC Nordsjælland, end vi gerne vil, og nu går vi ind i en periode, hvor vi skal spille meget på udebane, så vi skal bygge videre på, siger han.

Den næste opgave for FC København er en udebanekamp mod FC Sheriff i Europa League, mens Lyngby er næste modstander i Alka Superligaen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.