FCK-træner i udfald mod N’Doye

Ariel Jacobs stiller spørgsmålstegn ved, om Dame N’Doye ved, hvor han kommer fra

N'Doye bliver svinet til af FC Københavns træner. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2012)

N'Doye bliver svinet til af FC Københavns træner. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2012)

KØBENHAVN:Mens den øvrige ledelse i FC København har travlt med at sige tak for tiden og ønske angriberen Dame N'Doye held og lykke med fremtiden, er det en anderledes skuffet cheftræner Ariël Jacobs, som vurderer Lokomotiv Moskvas nye angriber.

Jacobs kom til klubben for en måneds tid siden, og han er ikke imponeret over den ellers så farlige angriber.
- I Belgien siger vi, at man kan gå ud af hoveddøren, når man forlader en klub. Nu går han selv ud af bagdøren, og selv om professionel fodbold ofte er umenneskelig, er det vigtigt, siger Jacobs til Jyllands-Posen.
- Det viser ikke blot, hvem man er som fodboldspiller, men også som menneske. Jeg begræder det.
Cheftræneren snakker om den sidste tid, hvor den senegalesiske angriber ikke spillede for FC København, fordi han ifølge Jacobs allerede havde forladt klubben mentalt. Derfor gad Jacobs heller ikke bruge N'Doye i kamp.
- Det var ligesom, når man har en skadet spiller. Går han på banen og tænker udelukkende på at undgå at blive skadet, er det ikke godt, siger Jacobs.
Onsdag sagde N'Doye farvel til fansene op til en venskabskamp mod West Bromwich. Her havde en gruppe fans medbragt et banner, som fortalte, at de aldrig vil glemme angriberen, som har scoret 82 mål i 150 kampe for klubben.
Men heller ikke her er Jacobs imponeret.
- Jeg forstår ikke hans attitude. Til en træning stod der nogle børn og råbte "Dame N'Doye, Dame N'Doye"' og han hørte det, siger Jacobs, som derfor tog fat i angriberen.
- Vis da dem og FC København lidt anerkendelse ved at præstere. Du kom fra ingenting. Du er selvfølgelig selv ansvarlig for at komme hertil, hvor du er, men FC København gav dig muligheden for at vise dig selv og præstere, siger Jacobs.
Dame N'Doye kom til FC København tilbage i 2009 fra græske OFI Kreta, men skal nu spille for russiske Lokomotiv Moskva.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.