FCK-træneren har helt styr på Club Brugge

Med belgiske Ariël Jacobs som træner ved FCK-spillerne alt om klubbens Champions League-modstander.

FCK-træneren har helt styr på Club Brugge

Onsdag aften klokken 20.00 begynder sæsonens Champions League-eventyr for FC København med kvalifikationskampen mod belgiske Club Brugge i Parken.

Netop den modstander kan ikke overraske FCK-spillerne, som trænes af belgieren Ariël Jacobs, der så sent som i sidste sæson førte Club Brugges ærkerival Anderlecht frem til det belgiske mesterskab.

- Det er ikke så lidt, jeg ved om Club Brugge. Jeg vil faktisk sige, at jeg ved alt om dem, konstaterer Ariël Jacobs.

Den store viden om modstanderen skal helst resultere i, at FCK over to kampe vinder over Club Brugge i turneringens tredje kvalifikationsrunde og spiller sig videre til playoff-runden, hvor der kæmpes om pladser til selve gruppespillet.

- Jeg håber selvfølgelig på, at jeg kan give noget videre til mine spillere, som kan blive en fordel. Men det nytter ikke noget, hvis ikke spillerne leverer varen på banen, forklarer belgieren, der for første gang træner uden for hjemlandet.

- Det er meget specielt at møde et belgisk hold, fordi dette er første gang, jeg træner i udlandet. Jeg har hele min karriere spillet mod belgiske hold, og så er det sjovt, men også lidt bizart, at jeg allerede nu møder et belgisk hold igen, siger han.

Club Brugge har tre danskere i spillerstaben. Landsholdsspilleren Niki Zimling samt Jim Larsen (tidligere Silkeborg) og den i øjeblikket skadede Jesper Jørgensen (tidligere Esbjerg).

Der spilles returkamp i Belgien den 8. august.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.