FCM-anfører før FCK-brag: Kald dem bare favoritter

Erik Sviatchenko har intet imod, at flere betegner FCK som den største favorit til at vinde mesterskabet.

FC Midtjylland vandt mandag aften 2-0 ude over AaB efter en imponerede indsats i Aalborg, hvor midtjydernes fysik knuste nordjyderne.

Sejren betyder, at de forsvarende danske mestre nu har hentet fire sejre ud af fire mulige i den nye Alka Superliga-sæson, og der går ikke længe, inden FC Midtjylland igen skal på en vigtig opgave.

For allerede på fredag kommer mesterskabsbejleren FC København på besøg i Herning, og det er i den grad et opgør, som anfører Erik Sviatchenko ser frem til.

- Det bliver fedt mod FCK. Vi spiller altid nogle fede kampe. Det bliver klart en svær kamp, men det er fedt at spille kampe, hvor der er pres på.

- Folk udnævner FCK som mastodonter i den her sæson. Det er fint for mig. De må gerne tage den værdighed, at de er favoritter til at vinde mesterskabet, siger FCM-anføreren.

FC Midtjylland kan med en sejr på fredag komme otte point foran den helt store mesterskabskonkurrent. Københavnerne har dog en enkelt kamp i baghånden.

- Nu smed de point i weekenden, og vi vandt. Hvis vi får en lillefinger, tager vi hele armen. De er under maksimalt pres. Jeg ved ikke, om vi er det. Vi skal bare ud og spille vores chance, siger Erik Sviatchenko.

FC Midtjylland går med 12 point efter fire kampe ind til kampen med masser af selvtillid.

- Det har en effekt på hele holdet. Der er en super god stemning og ro i omklædningsrummet. Der er mange kampe endnu, men når man starter sådan her, vidner det om noget spændende, siger Erik Sviatchenko.

- Det er altid sæson nummer to, der er svær. Det er der, at vi skal vise, at vi kan blive deroppe. Det er let nok at komme derop, men det er svært at blive helt i toppen. Det er den vinderkultur, vi er ved at skabe her i klubben, siger han.

Kampen mellem FC Midtjylland og FC København fløjtes i gang på fredag klokken 18.00.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.