FCM-back efter uafgjort i Viborg: Det er 50-50

Line Jørgensen mener, at fysikken kan spille en afgørende rolle i returkampen i DM-semifinalen mod Viborg.

FCM-back efter uafgjort i Viborg: Det er 50-50

Line Jørgensen blev kampens topscorer med ni mål, da Viborg HK og FCM Håndbold fredag spillede 24-24 i Viborg Stadionhal i den første af to DM-semifinaler.

Selvom resultatet umiddelbart kunne se lidt favorabelt ud for gæsterne med tanke på søndagens returkamp i Ikast-Brande Arena, så er intet endnu afgjort, siger FCM Håndbold-backen.

- Det er lige så åbent på søndag, som da vi gik ind til kampen i dag. Intet er afgjort, det er simpelthen 50-50, hvem der ender med at gå videre fra denne semifinale, siger Line Jørgensen.

- De to kampe ligger meget tæt på hinanden. Så det kommer også lidt an på, hvem der restituerer bedst, og måske hvem der er i bedst form, siger hun.

Kampen var rent spillemæssigt på det jævne, men der var masser af intensitet i Viborg Stadionhal.

- Sabine (Englert, FCM Håndbolds målmand) har mange redninger på vigtige tidspunkter.

- Derudover bliver det lidt rodet. I begyndelsen var vores kontraspil udmærket, men det er lidt blandet i dag. Vi har helt klart noget, vi skal arbejde med i begge ender, siger Line Jørgensen.

I grundspillet endte kampen i Ikast-Brande Arena uafgjort, mens FCM Håndbold besejrede Viborg med et enkelt mål på udebane.

Derfor forventer Line Jørgensen endnu en lige kamp på søndag.

- Det er to hold, der står godt til hinanden. Begge hold vil gerne spille fysisk, det kan man mærke. Begge hold er i toppen af den danske liga, så selvfølgelig vil vi spille lige kampe mod hinanden, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.