FCM-bomber: Ingen kan nå vores topniveau

FC Midtjyllands Anders Dreyer mener ikke, at de andre superligaholds topniveau kan måle sig med midtjydernes.

FC Midtjyllands Anders Dreyer scorede til 2-0 i torsdagens sejr over FCK.

FC Midtjyllands Anders Dreyer scorede til 2-0 i torsdagens sejr over FCK.

HERNING:FC Midtjylland er kommet flyvende fra start i Superligaens mesterskabsspil med ti point og en målscore på 9-2 i slutspillets første fire kampe.

Det har betydet, at topholdet har distanceret Brøndby på andenpladsen med fire point, mens både AGF og FC København er 11 point efter på tredje- og fjerdepladsen.

Sidste sæsons mestre er dermed godt på vej til at genvinde mesterskabet, og med bare seks kampe tilbage ladet det ud til, at meget skal gå galt, hvis guldet skal glippe for midtjyderne.

Især når man ser på holdets kamp torsdag, hvor FCK med 4-1 blev ydmyget både resultatmæssigt, men så sandelig også spillemæssigt på MCH Arena.

Det niveau, FCM ramte torsdag, tror profilen Anders Dreyer da heller ikke, at nogen af de andre superligahold kan komme i nærheden af.

- Ingen af de andre hold kan spille på det her niveau, som vi gjorde mod FCK.

- Når vi rammer det niveau, er vi modbydelige at spille mod, og så er der ingen tvivl om, at vi kan slå de fleste, siger Dreyer, som scorede en kanonkasse til 2-0 i midtjydernes sejr over FCK.

FCM-træner Brian Priske vil modsat Dreyer ikke konkludere, hvorvidt niveauet mod FCK var Superligaens højeste, men han erkender, at det var meget stærkt.

- Brøndby og FCK har vist, at de kan ramme et rigtig højt niveau, så jeg vil ikke vurdere, om den her præstation var den stærkeste.

- Der er dog ingen tvivl om, at de andre hold skal stå tidligt op for at matche os, men overordnet handler det for os om at levere hver evigt eneste gang, og det er også der, vores fokus skal lægge, siger han.

FCK-træner Jess Thorup er heller ikke for fin til at rose FCM's flotte præstation torsdag.

- Man må bare tage hatten af for modstanderens præstation. FCM leverede en klassekamp, selv om to af målene ikke sker hver dag, så blev vi overmatchet på mange andre parametre også.

- Vi må bare respektere, når en modstander gjorde det bedre, end vi gjorde, siger han efter sit holds 1-4-nederlag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.