FCM-boss: FCK-kamp er god for hele Superligaen

FCM-lejren ser frem til det udsolgte brag mod FC København, hvor guldet måske kan blive midtjydernes.

Alka Superligaens førerhold FC Midtjylland tabte søndag 1-3 til OB, men det ændrer ikke på, at der umiddelbart forude venter en stor kamp mod de nærmeste forfølgere fra FC København på søndag.

- Det bliver en festdag. Der er udsolgt og en masse at spille om, så vi glæder os helt vildt.

- Vi hænger selvfølgelig lidt med skuffen efter det her nederlag til OB, og derfor er det også dejligt for os at have denne fantastiske kamp at se frem til, siger FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein.

FCM kan afhængigt af FC Københavns kamp mod FC Vestsjælland mandag aften måske blive mestre allerede søndag med en sejr.

- Det er rigtigt, men lige nu tænker vi mest på, og det har Glen Riddersholm (FCM's træner) også allerede sagt til spillerne, at vi skal være mentalt klar til kampen mod FC København. Jeg forventer, det bliver en helt anden kamp end den mod OB.

- Det er ulvene mod løverne, og det bliver helt sikkert en underholdende kamp. Det er godt for hele Superligaen, at vi har sådan en kamp at se frem til, siger Steinlein.

Den finske midtbaneprofil Tim Sparv ser frem til sin første duel med FCK.

- Alle spillere i truppen ser meget frem til den kamp mod FCK. Personligt var jeg skadet, da vi mødte dem første gang i sæsonen og i karantæne, da vi mødte dem anden gang. Denne gang er jeg heldigvis til rådighed, og jeg er sikker på, det bliver en rigtig sjov kamp.

- Kampen blev udsolgt på halvanden time, og sådan skal det også være. Resten af vores kampe bør blive udsolgt. Vi ligger nummer et, har gjort det rigtig godt og kan selv afgøre, om vi skal vinde mesterskabet, så det bør være sådan, siger Sparv, der spår FCK får en svær eftermiddag i Herning.

- Nummer to i tabellen er altid en trussel, men alle hold, der kommer til vores stadion, ved godt, de får en meget hård kamp. Det kræver en meget speciel præstation af dem, hvis de skal slå os.

FCK kan mandag aften mindske forspringet til FCM til ni point, hvis holdet ude slår FC Vestsjælland. /ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.