FCM-chef efter nederlag: Vi fortjente bedre

Glen Riddersholm ærgrer sig over nederlaget til AaB, men han tager alligevel mange opløftende ting med sig.

FC Midtjylland måtte afgive vigtige point i Superligaens topstrid, da midtjyderne søndag aften tabte 0-1 på udebane til mesterskabskonkurrenterne fra AaB.

Alligevel var det en nogenlunde fortrøstningsfuld cheftræner, der efter kampen evaluerede kampen.

- Kigger man på kampen i dag, så vandt vi jo skudstatistikken stort, og det er jeg virkelig tilfreds med under så svære omstændigheder. Jeg synes, vi fortjente bedre i dag, siger Glen Riddersholm og tilføjer:

- Der var faktisk flere ting, jeg glædede mig over i dag, end der var ting, jeg var træt af. Vi viste coolness, selvom vi kom bagud 0-1, og vi formåede jo at spille os frem til de chancer, vi skulle bruge for at udligne. Vi mistede ikke hovedet, og vi holdt os til vores plan.

På trods af et ikke uvæsentligt nederlag og manglende held tager midtjydernes chef alligevel mange positive ting med sig fra søndagens topopgør. Han mener, forårets første fire Midtjylland-kampe lover godt for resten af sæsonen.

- Hvis vi kan spille med det overblik, som jeg synes, vi viste i dag, og kan vi have den struktur og stabilitet i spillet, som jeg synes, vi har haft i forårets første fire runder, så har vi netop den substans og kvalitet, der gør, at vi kan præstere kontinuerligt.

- Det er ikke en påtaget rolighed, jeg står her med. Jeg synes faktisk, vi har en mental coolness i øjeblikket. Men i sidste ende handler det jo om at være kyniske. I dag ramte vi stolpen, og marginalerne faldt ikke lige vores vej, siger Glen Riddersholm.

FC Midtjylland skal i næste runde forsøge at rejse sig, når FC Nordsjælland venter i Herning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden