FCM giver Team Esbjerg dødsstødet i slutspillet

FC Midtjylland vandt xx-xx over Team Esbjerg, og det betyder, at FCM og Randers HK er klar til semifinalerne.

FCM giver Team Esbjerg dødsstødet i slutspillet

FC Midtjylland og Randers HK er klar til semifinalerne i Dame Håndbold Ligaen, efter at håndboldkvinderne fra FCM tirsdag slog Team Esbjerg med 31-28.

Resultatet betyder, at Team Esbjerg ikke længere kan fravriste FCM og Randers HK de to semifinalepladser i slutspilsgruppe A.

Vestjyderne står noteret for nul point efter to nederlag til FCM og et enkelt til Randers HK. Og med et opgør tilbage af slutspillet kan esbjergenserne ikke ændre på udfaldet, selv om det skulle ende med en sejr ude over Randers på onsdag i næste uge.

I tirsdagens hjemmebaneopgør fik Team Esbjerg en rædselsfuld start, hvor holdet hurtigt var bagud med 0-3. Selv om vestjyderne fik udlignet til 6-6, så trak gæsterne fra FCM endnu en gang fra og førte med 18-14 ved pausen.

FCM har seks point i slutspilsgruppe A, hvor Randers HK har tre point. Det er dog endnu ikke afgjort, hvilket af de to hold, der går videre som etter i gruppen.

Randers HK skal ud over hjemmekampen i næste uge mod Esbjerg en tur til Ikast for at møde FCM i det, der kan blive en gruppefinale.

Slutspilsgruppe B er helt åben efter to kampe til alle holdene. Team Tvis Holstebro fører med tre point, mens Viborg HK og KIF Vejen hver har to point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.