FCM henter målmand hjem efter Lössl-salg

Lasse Heinze vender tilbage til FCM

Glenn Riddersholm og FC Midtjylland har som ventet hentet Lasse Heinze hjem. Foto: Jan Christensen/Scanpix

Glenn Riddersholm og FC Midtjylland har som ventet hentet Lasse Heinze hjem. Foto: Jan Christensen/Scanpix

HERNING:Fodboldklubben FC Midtjylland har handlet hurtigt, efter at klubben torsdag solgte målmand Jonas Lössl til den franske klub Guingamp.

Fredag kunne DM-bronzevinderne meddele, at de har sikret sig en gammel kending som afløser i form af Lasse Heinze.

Den 28-årige målmand bliver hentet på en fri transfer hos AC Horsens, og han får en treårig kontrakt.

- Vi er glade for at få ham tilbage. Lasse Heinze har vist et højt niveau i Horsens oven på et skadesforløb, hvor han har spillet godt i foråret.

- Som produkt af vores talentudvikling er Heinze en god ambassadør for FC Midtjylland. Han er et godt menneske og en god målmand, som er dedikeret i sit arbejde, siger sportsdirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

Lasse Heinze kom til FC Midtjylland som teenager. Han nåede under sit første ophold 68 kampe og var i perioder klubbens førstemålmand.

I 2009 blev han lejet ud til Silkeborg, hvor han senere fik kontrakt. Efter Silkeborgs nedrykning fra Superligaen sidste år skiftede han til den anden nedrykker, AC Horsens.

Nu kommer Lasse Heinze til at konkurrere med Jakob Haugaard om pladsen i FCM-målet.

- Heinze kommer afgjort til at give Haugaard stærk konkurrence i kampen om målmandsposten. Nu har vi to gode målmænd, der kan udfordre og udvikle hinanden, siger Claus Steinlein.

Lasse Heinze er tilfreds med at være tilbage det sted, hvor hans karriere første gang tog fart.

- Da jeg forlod FC Midtjylland i 2009, var jeg en vældig ung målmand. Nu har jeg fået en masse kampe under vesten, både i Superligaen og 1. division, så jeg kommer tilbage som en noget mere erfaren og fodboldklog målmand.

- Men jeg er også rigtig, rigtig sulten efter at vise mig frem. Jeg glæder mig helt sindssygt til at blive udfordret på et højt niveau og spille fodboldkampe, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.