FCM-kaptajn: FC København er blevet stærkere

Jakob Poulsen mener, at FC København er stærkere end i sidste sæson, men ærgrer sig også over 1-3-nederlaget.

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Fodbold Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

FC Midtjyllands anfører, Jakob Poulsen, scorede et flot frisparksmål, men det rakte ikke til point, da midtjyderne lørdag tabte 1-3 til de forsvarende mestre FC København.

Jakob Poulsen anerkender, at FC København er blevet et endnu stærkere hold end i sidste sæson.

- De er blevet stærkere. De har bygget på offensivt. Defensivt har de altid været ufatteligt stærke, men offensivt er det ikke kun indlæg og dødbolde, de er farlige på længere.

- De har fået nogle dygtige spillere og kan nu også spille småspil omkring feltet, siger han.

Jakob Poulsen er dog ikke mere imponeret af FC København, end at han ærgrer sig over dagens nederlag.

- De var bedre end os, men de var ikke markant bedre. Desværre var vi ikke skarpe nok, da vi fik en kæmpe chance på en kontra, så det blev lidt de små marginaler, der blev afgørende.

- Efter de udlignede, havde vi desværre ikke noget at skyde med den anden vej, og det var ærgerligt, for jeg føler virkelig, der lå muligheder og ventede på os, siger FCM-kaptajnen.

FCM-træner Jess Thorup var tilfreds med sit holds præstation i de første 60 minutter, men boldomgangen manglede kvalitet i de sidste 30 minutter, erkender cheftræneren.

- Vi vidste godt, at det ville blive svært at holde nullet herovre, men at de ender med at score tre mål, er jeg ikke tilfreds med, siger Thorup, der som Jakob Poulsen mener, at FCK ser stærke ud:

- FCK siger selv, de har et bedre hold end længe. De sammenligner det med deres meget stærke hold fra 2010/11-sæsonen, og det siger meget om kvaliteten.

- De har haft fire, fem seks landsholdsspillere på bænken i nogle kampe, og det siger også noget. Det er spændende og godt for dansk fodbold, at de har kunnet hente nogle profiler hjem, siger Thorup.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.