FCM lukker hul med tidligere FCN-forsvarer

Benjamin Kibebe vender tilbage til Superligaen til efteråret. FC Midtjylland henter svenskeren i FC Luzern.

FCM lukker hul med tidligere FCN-forsvarer

FC Nordsjællands tidligere midterforsvarer Benjamin Kibebe skal i næste sæson forhindre FC Midtjyllands modstandere i at score.

Den midtjyske superligaklub har hentet den 30-årige svensker transferfrit på en etårig kontrakt i schweiziske FC Luzern.

- Han er en spiller, der passer perfekt ind i den måde, vi gerne vil spille fodbold på. Han er en spillende forsvarsspiller, og det er den måde, vi som klub gerne vil være kendt for at spille på, siger FCM-direktør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside.

- Han er en god og professionel fodboldspiller, og med sin rutine er han en spiller, som de unge kan støtte sig op ad. Derudover har han nogle menneskelige egenskaber, som passer godt ind i den kultur, vi har i klubben, siger Steinlein.

FCM, der for nylig vandt bronze på sidste spilledag i Superligaen, mister flere spillere i forsvaret frem mod den kommende sæson, da Martin Albrechtsen, Kristian Ipsa og Marc Møller er stoppet i klubben.

Benjamin Kibebe spillede fra 2008 til 2010 i FC Nordsjælland, inden turen gik til schweizisk fodbold. Tidligere i karrieren har svenskeren blandt andet repræsenteret AIK Stockholm i hjemlandet samt Tromsø og Aalesund i Norge.

/ritzau/