FCM ser stadig gode chancer for europæisk avancement

Napoli er overstået. Nu skal EL-avancementet sikres mod Legia Warszawa og Club Brugge, lyder det fra FCM.

De to kampe mod Napoli i Europa League resulterede i et samlet nederlag på 1-9. Men efter torsdagens nederlag på 0-5 ude er det tid til at kigge fremad for FC Midtjylland.

Her tegner perspektiverne fortsat lyst i gruppe D, hvor FCM ligger nummer to med seks point, mens forfølgerne Club Brugge har fire point efter sejren på 1-0 over Legia Warszawa.

- Vi har stadig skæbnen i egne hænder. Vi vidste, at vi nok ikke ville få point mod Napoli. Nu handler det om at holde de andre hold bag os, og nu venter to afgørende kampe mod Legia Warszawa og Club Brugge, siger træner Jess Thorup.

Legia ligger sidst med et point og har stort set udspillet sin rolle i gruppen, men om det er en fordel i næste runde, har Thorup svært ved at svare på.

- Det er svært at forholde sig til allerede nu. Men med sejrene over dem og Brugge i de første kampe, er udgangspunktet godt, inden vi skal møde dem igen, vurderer træneren.

Erik Sviatchenko, anføreren mod Napoli, tror ikke, at det kommer til at spille en rolle, at Legia med al sandsynlighed er ude.

- Det tænker jeg ikke så meget over. Man ser tit, at hold slås for æren, og det vil Legia nok også gøre, siger Sviatchenko.

Han ser frem til to helt andre opgør end dem, FCM lige har været i gennem mod Napoli.

- Det bliver to helt andre kampe mod hold, som vi allerede har spillet gode kampe imod. Forhåbentlig bliver vores koncentration større, når vi møder hold, som vi føler, at vi har en chance imod.

- Det var ikke mod Napoli, vi regnede med at få point, og vi står stadig med en fantastisk chance for at gå videre fra gruppen, siger Sviatchenko.

Næste kamp i turneringen mod Legia spilles 26. november i Polen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.