FCM: Tilfredshed med transfervinduet

FCM-træner Glen Riddersholm erklærer sig tilfreds med transfervinduet og regner ikke med mere aktivitet.

Transfervinduet smækker i ved midnat, hvilket rundt omkring i klubberne ofte er lig med heftig aktivitet.

I FC Midtjylland regner man dog ikke med, at der sker mere på den front, og cheftræner Glen Riddersholm er også tilfreds med sin trup.

- Jeg tror, vi er færdige på transfermarkedet, og det er ikke planen, at der er nogle spillere, der forlader os, siger Riddersholm.

Der har gennem flere transfervinduer været heftig omtale af den hurtige kantspiller Sylvester Igboun, som er rygtet til andre og større klubber, men også Igboun forventer cheftræneren at se i klubben fremover.

- Mig bekendt har der ikke været et eneste konkret bud på Sylvester. Det må være ren spin med al den snak, der har været omkring ham, siger Glen Riddersholm.

På tilgangssiden forventer Glen Riddersholm heller ikke flere spillere her i transfervinduets sidste timer. Ind er kommet navne som Jim Larsen og Tim Sparv, hvilket der er tilfredshed med.

- Vi har de spillere, vi har, og det er vi tilfredse med. Vi har en homogen trup, der ved, hvordan vi spiller, og det fungerer fint, så vi er glade for den nuværende spillertrup, siger Riddersholm.

Skulle der dog komme en pose penge til klubben, er Glen Riddersholm dog klar til at forstærke sig.

- Det er klart, at man altid kan forstærke et hold, og hvis der kommer en mand og vil give en gave i form af en stor pose penge til FC Midtjylland, så har jeg da et navn, jeg godt kunne tænke mig, men det forventer jeg nu ikke, siger Glen Riddersholm.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst