FCM-træner efter nyt nederlag: Vi er i krise

Jess Thorup erkender, at FC Midtjylland har ramt en pointmæssig krise med kun seks point i seks kampe.

FC Midtjylland - AGF , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

FC Midtjylland - AGF , Alka Superliga Foto: Scanpix/Henning Bagger

FC Midtjylland missede søndag aften muligheden for at holde snor i Brøndby på andenpladsen i Alka Superligaen, da FCM overraskende tabte med 0-1 til AGF hjemme på MCH Arena.

Med nederlaget har de forsvarende bronzevindere nu tabt fire af de seneste seks kampe. Derfor mener FCM-træner Jess Thorup heller ikke, at det er forkert at snakke om pointmæssig krise.

- Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at følge med topholdene, så skal vi vinde hver gang, og det har vi ikke gjort på det seneste. Derfor kan man godt tale om en krise, hvis man kun kigger på vores pointantal, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland har særligt haft svært ved at score mål på det seneste, og den manglede skarphed foran mål blev også afgørende i søndagens kamp mod AGF.

- Fodbold handler om at lave mål, og det gør vi ikke i øjeblikket. Når vi ikke gør det, så bliver kampene afgjort på tilfældigheder, og de går heller ikke vores vej for tiden.

- Vi har egentlig spillet sprudlende fodbold i store perioder af kampene, men vi har manglet at skabe de helt store målchancer.

- Vi mangler simpelthen skarphed på den sidste tredjedel, og det skal vi have fundet en løsning på, siger Jess Thorup.

FC Midtjylland har nu syv point op til Brøndby på andenpladsen, og netop de to mandskaber tørner sammen på søndag i efterårets sidste spillerunde.

Ifølge Jess Thorup kommer kampen dog til at definere midtjydernes efterårssæson.

- Vores nuværende situation er ikke tilfredsstillende, og vi ville selvfølgelig gerne have været tættere på de andre tophold.

- Men sæsonen er heldigvis ikke afgjort endnu, og det bliver den heller ikke på søndag, siger Jess Thorup.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.