FCM-træner efter polsk nedtur: For mange skuffer mig

Jess Thorup er slet ikke tilfreds med præstationen hos flere af sine FCM-spillere i 0-1-nederlaget til Legia.

FC Midtjylland-træner Jess Thorup er godt irriteret efter torsdagens 0-1-nederlag på udebane til Legia Warszawa i Europa League.

For mange af FCM-spillerne skuffede Thorup, der havde forventet langt mere af sine spillere.

Til trods for det tredje nederlag i træk i Europa League-gruppespillet kan FCM med en sejr - måske uafgjort - mod Club Brugge om to uger i Herning booke en plads i 1/16-finalerne

- Vi har givet os selv et godt og fornuftigt udgangspunkt i Europa League, men for mig handler det ikke kun om at være med. Det handler om at opnå noget, og det skinner ikke 100 procent igennem.

- Nu lever vi til det sidste, og det bliver en finale mod Brugge. Vi kan se frem til en stor aften på MCH Arena, siger Jess Thorup.

- Mod Legia leverede vi ikke den præstation, jeg havde håbet på. For mange ramte ikke niveauet. Det her er jo ikke vores første kamp i Europa.

- Godt nok var banen ikke fantastisk, men der blev truffet nogle beslutninger, som jeg ikke er tilfreds med, siger FCM-træneren.

Uden at nævne navne mener Jess Thorup, at flere spillere tog de svære løsninger og spillede lidt for meget med hæl og tå.

- Jeg husker, at jeg flere gange i løbet af kampen kom med nogle mindre udbrud i forhold til de beslutninger, der blev taget på banen.

- Vi kendte til banens beskaffenhed, men det var åbenbart ikke alle, der havde fanget det, siger Thorup.

- Vores offensiv var middelmådig. Vi var vel ikke eksisterende i det offensive spil før pausen. Det blev bedre i anden halvleg.

- Vi havde vel optræk til lidt chancer efter pausen. Skal man sparke eller gøre muligheden større eller drible? I de situationer blev der ikke taget de rigtige beslutninger, konstaterer FCM-træneren igen.

Uafgjort mod Club Brugge kan vise sig at være nok til at avancere til 1/16-finalerne, men Thorup går efter en sejr. Det vil eliminere al tvivl.

Sideløbende med hjemmekampen mod Brugge står Legia Warszawa over for Napoli, og ender det opgør med en overraskende polsk sejr, så kan FCM blive tvunget til at slå Brugge.

- Vi går efter at vinde som altid, men vi vil løbende holde os orienteret om den anden kamp. Vi har fortsat kortene på vores hænder, siger han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.