FCM-træner har stadig spillernes opbakning

Jonas Lössl og Morten "Duncan" Rasmussen støtter op om FCM-træner Glen Riddersholm.

FCM-træner har stadig spillernes opbakning

Med fjerde kamp i træk uden sejr og en nedrykningsstreg, som kommer faretruende nærmere, stiger presset på FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm.

Men både målmand Jonas Lössl og Morten "Duncan" Rasmussen håber, at de svingende resultater ikke går ud over træneren. Søndag tabte midtjyderne 1-2 til Randers FC.

- Jeg håber, at han sidder helt sikker. Det er et fantastisk trænerteam, vi har. Det er bedre at fyre os spillere, som har underpræsteret. Men nu er det jo ikke mig, som bestemmer, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

- Glen har min fulde opbakning, siger FCM-målmand Jonas Lössl.

- Vi har så godt et koncept og team. Det her styrker os. Det er ikke rart at have en krise. Vi vil gerne have flere point og ligge højere. Klubben og spillermaterialet er til det, siger Jonas Lössl.

Morten "Duncan" Rasmussen mener også, at FCM har spillerne og trænerteamet til at have en bedre placering end i den nederste halvdel.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at det er skuffende, at vi ligger i bunden. Og med det spillermateriale, vi har, så skal vi nok få det vendt, siger han.

Morten "Duncan" Rasmussen mente, at FCM mod Randers spillede mere direkte end de sidste par kampe, men at holdet var alt for ineffektive foran mål.

- Det lyder lidt sjovt, men vi skal fortsætte det, vi gjorde i dag. I forhold til de sidste kampe, var det langt bedre. Det er jo skræmmende, at Randers kunne føre efter første halvleg, men det er vores egen fejl. Vi brændte for mange chancer, siger han.

FCM har 12 point efter 12 spillerunder af Superligaen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.